keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

ON SE VAAN HYVÄ

HIENON YMMÄRTÄVÄISTÄ TEKSTIÄ

Hyvä kello kauas kuuluu, paha vielä kauemmas!
Monesta asiasta olen Laalin kanssa ihan samaakin mieltä, mutta nyt sanoudun irti hänen tuosta viimeisestä kommistaan.
Ikäväkseni on todettava, että noita mamuja ei tietääkseni ole edes Suomeen kutsuttu. Toisin sanoen, suuri osa heistä on jo kotimaassaan rikolliset tapansa oppinut ja tulee sitten tänne hölmölään ansaitsemaan elantoaan, tietenkin oppipojat mukanaan. Tuskin suomalaiset ovat kovinkaan kunnostautuneet noiden nuorten opettajina!
Tottahan "kylän vanhimpien neuvosto" on asiaan sikäli syyllinen, etteivät ole panneet tikkua ristiin rötösten estämiseksi, päin vastoin, nämä mamut saavat vielä paljon parempaa kohtelua sosiaalipuolelta kuin omat, hädässä olevat kansalaisemme.
Alan vaan päivä päivältä kallistua yhä enemmän tuonne Persujen suuntaan!

Se, että kirjoitin "mongertamisesta" ilmaisee vain mamujenkin mielipidettä omasta suomen kielestämme!

Mutta kaikesta huolimatta: hymyillään jos satumme tapaamaan!
Hyvää päivän jatkoa!

5 kommenttia:

 1. http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011032113405568_uu.shtml?ref=leiki

  Rikollisuus maahanmuuttajien keskuudessa on lisääntynyt reippaasti, enkä kiellä sitä, eikä kommissani ollutkaan siitä kyse, vaan ennakkoluuloista joita ihmisillä on kaikkea vierasta kohtaan.

  Minulla on omat mielipiteeni asioista ja sinulla omat, ja on aivan oikein että saa sanoa omat mielipiteensä. Ilman vihaa ja suuttumista. Sehän on sitä sananvapautta. Miksi pitää suuttua?

  Miksi olet niin ivallinen? Ja tämä "kaikesta huolimatta" - siis häh???? Mitä nyt? Kirjoitin asiallisesti oman mielipiteeni... enkö saisi?

  Luulen että tarkoitat minua, vaikka teitkin asiasta uuden blogin.

  Eihän sinun tarvitse sanoutua irti minun kommistani, koska se on vain minun mielipiteeni! Eikö niitä ole tarkoitettu juuri tänne kommipuolelle, muutenhan voi poistaa kommimahdollisuuden?

  Hyvää päivän jatkoa sinne! :)

  VastaaPoista
 2. Suututko, jos sanon suoraan, että melkeinpä nauran? ;)
  Minun pitää taas oikein kauniisti pyytää anteeksi. En tajunnut ollenkaan, että olisin ketään, kaikkein vähiten Sinua tai tekstejäsi ivaillut!

  Taas tuo osaamattomuuteni tuli ilmi. Kuvittelin tosiaankin kirjoittaneeni kommiosastolle, mutta niin ei sitten käynytkään

  Se, mitä asian tiimoilta kirjoitit, pitää minunkin mielestäni paikkansa. Ja olemmehan ymmärtääkseni jo sopineetkin, että kummallakin saa olla ihan omat mielitpiteet. Sinä kerroit oman näkemyksesi ja minä vastasin omallani.
  Eikös me jotakin tällaista aikoinaan sopineetkin?

  Koetetaan nyt kumpikin hetki toipua järkytytksestä!

  VastaaPoista
 3. Selevä kuin pläkki! :D

  Meni kyllä koko päivä ja ilta järkytyksestä toipumiseen, mutta eiköhän tästäkin selvitä! ;)

  Sulla taitaa kellon ajat olla sekaisin tässä blogissa.

  VastaaPoista
 4. hei tyhjyys kuppi! En ota kantaa lainkaan yllä olevaan juttuun vaan vastaan kysymykseesi jonka löysin runojuonia sivultani. sehän on aivan eri blogi kuin tämä oma blogspot. jonka linkin saat nyt tässä ohessa. minulla on kolme sivua, kahdella tekstiä ja kolmas on vain musiikkia.

  kerroit että se musiikkisivu aukeaa ja tilttaa helposti. Olen tietysti pahoillani, olen pohtinut miten kebentää. yksi keino on liittää musiikki sinne pelkkänä lyhytlinkkinä.

  minulla on iso pöytäkone mutta kyllä se itsellänikin on hitaampi kuin muut sivut.
  kuuntelen silti musiikkia sieltä, on niiku valmiina ei tarvitse etsiä.

  aika monet ovat löytäneet sivun alussa oli kai 5 kk kun ei ollut kuin pari kävijää päivässä, nyt jo kymmeniä. He jotka rakastavat klassista käyvät siellä.

  tein ensilehdelle nyt vähän tekstiä jos se keventäisiä alkua. en tiedä,, sen tiedän että pieni tehoisilla läppäreillä ei pääse lainkaan läpi. uusilla iponeilla ja sellasilla masiinoilla joissa on poveria pääsee kevyesti.

  tiedän myös kuinka kurjaa on kun haluut avata oikeesti jonkun blogin se kestää tosikauan.
  esim: yhden espanjalaisen kirjallisuuden professorin (magda) sivu aukeaa niin hitaasti että en jaksa nykyään kiireessä siellä käydä. jos menen laitan sen auki, keitän kahvit ja syön tai luen ja tulen sit katsomaan, no yleensä on noin puol tuntii nii aukee. syy siihen on se, että hänellä on ihan sikapaljon kuvia ja kaikenmaailman oheiskamaa.. ne ottaa aikansa ennenkuin avautuvat. mun musakansiossa ei ole paljon muuta kuin lukijat. yleensä en siellä lue edes kommeja. kun en oikeestaa odota niitä siellä.. musahan ei ole minun vaan netistä ja tubesta imuroitua, se elokuva Sampo voi olla yks hidaste, ehkä poistan sen lähiaikoina. sivujeni nimet ovat Ajatellaan aikatherine, Pieniä sanoja, Musiikkikansio.
  ja vuodatus.net on se runojuonia, lisäksi on yksi suljettu ulkopuolisilta . harrastukseni on nyt kirjoitus ja musiikki.. se mitä tuolla läjässä tapahtuu on ilkeää. ei sovi mun järkeen että yksi mies saa sanoa ihan mitä tahtoo, minut kuseksitaan kintulle jo nimimerkistä.. voihan V. neuvo minua , kun sulla on elämän kokemusta ja miehen näkökulma et miten mä voin käsitellä sen ongelman.? miten on mahdollista että kaikilla muilla on sokeet silmät ei lukutaitoa ei ymmärretä selvää suomea voi ope hei mua huimoo.. jelppaa naista mäessä..tää ei ole rakkauskirje..nykyään se pitää mainita muuten luullaan et kaikki on jos kirjoittaa niiku miehelle. voi V-.

  VastaaPoista
 5. tulinpa vilkaisemaan onko mitään vastausta.. no ei oo.. kai siksi kun en ottanut kantaa mamuihin... ne ei häirii mua yhtään.. olen sentis hesas ja nään heitä joka puolel.. ei he tee mulle mitään pahaa, enempi tekee suomalaiset ... mitäs muuta .... niin juu piti toitottaa:

  OIKEIN HYVÄÄ KESÄÄ:: HEINÄKUUN HELTEITÄ UKKOSEN KUUROJEN KORISTELEMANA:

  VastaaPoista